Pretraži sajt

Nova Stiltonova avantura kojoj nećete odoleti – „Ponoćna strava u Grozozamku“ uskoro u Vulkančiću

20.
3.
2024.

Da li ste spremni za nezaboravno putovanje?

U Vulkančiću će se uskoro u prodaji naći nova zadivljujuća avantura najvoljenijeg miša na svetu Džeronima Stiltona – Ponoćna strava u Grozozamku.

Stilton živi na Ostrvu miševa sa porodicom i prijateljima, koji ga često uvaljuju u uzbudljive i uvek zabavne avanture poput ove koju ćete sada pročitati.

Stiltonova zamalo verenica Utvarela ga je odvukla u Grozozamak da traže sedam legendarnih pergamenata koji čuvaju Tajnu nad tajnama. Biće to jedna grozomorna avantura!

Priče Džeronima Stiltona su nežnije od mocarele, ukusnije od grijera, slasnije od gorgonzole, baš brkate priče, časnu reč vam daje Stilton.

Serijal knjiga o Džeronimu Stiltonu u izdanju Vulkančića donosi niz novih naslova do sada neobjavljenih na našem jeziku. Knjige o avanturama čuvenog miša i njegove družine prevedene su na 52 jezika i prodate su u više od 187 miliona primeraka širom sveta.

Elizabeta Dami je italijanska spisateljica i autorka serijala o voljenom mišu, pod čijim imenom objavljuje knjige. Počela je da piše sa 19 godina, a serijal o Stiltonu piše više od 20 godina.

Najnovija neobična avantura Džeronima Stiltona Ponoćna strava u Grozozamku uskoro će biti dostupna na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.