Pretraži sajt
%
×
SVETSKI DAN KNJIGE - 15% + 20% + 10% NA 3
dana sati minuta sekundi

Edukativna knjiga „Da li znate kako su nastale ove stvari?“ u prodaji

19.
2.
2024.

Istražimo svet zajedno

Znate li kako su nastale kuće, automobili, internet, video-igrice, a kako novac?

Knjiga Da li znate kako su nastale ove stvari? namenjena je deci koja vole da istražuju svet koji nas okružuje. U njoj je na jednostavan i jasan način prikazano kako su nastale stvari koje svakodnevno koristimo.

U domu u kom živite zasigurno koristite uređaje na električnu energiju. Koristite računar, igrate svoje omiljene video-igrice ili pak pretražujete internet. Možda je u vašoj garaži parkiran automobil, a za kupovinu ovih stvari potreban vam je novac. Sa svim ovim stvarima se svakodnevno srećemo, ali da li ste se ikada zapitali kako su nastale? Da li znate kako se pojavila potreba za njima i kako su se dalje razvijale? Znate li otkud toliko zanimljivih informacija na internetu? Možete li da pretpostavite koliko ljudi je radilo na izgradnji doma u kom živite?

Ova knjiga pruža odgovore na ova i mnoga druga pitanja o svakodnevnim stvarima koje nas okružuju, a sadrži i stranice koje se rasklapaju i mnoštvo prozorčića.

Edukativna knjiga u kojoj će uživati cela porodica Da li znate kako su nastale ove stvari? dostupna je na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.