Pretraži sajt

Avantura koja oduzima dah: „Čarobna noć na snegu“ Tee Stilton uskoro u prodaji

8.
2.
2024.

Sportski spektakl na Ostrvu kitova

Tea Stilton, specijalni dopisnik Mišjih novosti, objavila je još jednu senzacionalnu priču iz života Tea sisterki. Čarobna noć na snegu obećava novu nezaboravnu avanturu!

Na prestižnom koledžu Mišford borave deca iz celog sveta. Časovi, sportska takmičenja, iskrena drugarstva, male ljubavi, svaki dan na Mišfordu je pun iznenađenja.

Zima je i meki snežni pokrivač se spustio na Ostrvo kitova, obavijajući ga tišinom. Međutim, na koledžu vlada veliko uzbuđenje: Juniorsko Skijaško prvenstvo će se uskoro održati i Tea sisterke odlučuju da prate događaj.

Foto-aparat, pet pari skija i mnogo uzbuđenja: to je sve što im je potrebno. Tu je veliki broj izuzetnih sportista i trka koje oduzimaju dah. Za Tea sisterke će to biti prilika da upoznaju mnoge poznate sportiste i otkriju da se prave pobede ne postižu samo na ski-stazama već i u svakodnevnom životu.

Knjiga je deo serijala Tea sisterke: Život na koledžu, koji prati pustolovine pet drugarica sa koledža na kom predaje Tea Stilton. Tea se na Mišfordu sprijateljila sa pet učenica – Kolet, Niki, Pamelom, Paulinom i Violetom... tako su nastale Tea sisterke!

Dečji roman Čarobna noć na snegu uskoro će biti dostupan na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.