Pretraži sajt

Novi naslovi u Vulkančiću

6.
2.
2024.

Nežne i poučne priče za najmlađe

Povedite svoje mališane u nove magične avanture! Vulkančić vam predstavlja nove tople priče kojima možete obogatiti vašu kolekciju knjiga za čitanje pred spavanje.

Prepustite se nežnim i poučnim pričama za laku noć, koje će ugrejati srca svih mališana pre nego što utonu u najslađe snove.

Priče za male spavalice i Divne priče za najmlađe će zabaviti mališane pred spavanje i ispuniti njihove snove pravom čarolijom. Deca će uživati u 17 divno ilustrovanih priča i upoznati ljupke životinje, vilenjake, šumske vile, džinove, kao i nove drugare – Zubonju, Bucmastog Vučka i ostale junake najslađih priča.

Pridružite se druželjubivom dinosauru koji pomaže svojim prijateljima i složite osam slagalica dok čitate slatku pričicu. Osim što doprinosi jačanju samopouzdanja i razvoju socijalnih veština, ali i fine motorike i govora, uz Malu slagalicu: Dinosaur, namenjenu deci uzrasta do tri godine, zabava je zagarantovana. Okrenite svaku slagalicu, i sa druge strane otkrićete još jednu.

Znate li kako su nastale kuće, automobili, internet, video-igrice, a kako novac? Edukativna knjiga Da li znate kako su nastale ove stvari? namenjena je deci koja vole da istražuju svet koji nas okružuje. U njoj je na jednostavan i jasan način prikazano kako su nastale stvari koje svakodnevno koristimo.

U domu u kom živite zasigurno koristite uređaje na električnu energiju. Koristite računar, igrate svoje omiljene video-igrice ili pak pretražujete internet. Možda je u vašoj garaži parkiran automobil, a za kupovinu ovih stvari potreban vam je novac. Sa svim ovim stvarima se svakodnevno srećemo, ali da li ste se ikada zapitali kako su nastale? Ova knjiga pruža odgovore na ova i mnoga druga pitanja o svakodnevnim stvarima koje nas okružuju, a sadrži i stranice koje se rasklapaju i mnoštvo prozorčića.

Knjige u kojima će uživati cela porodica potražite na sajtu vulkancic.rs ili u omiljenoj knjižari Vulkan.