Pretraži sajt

„Zabavni zadaci za radoznalce“ uskoro u Vulkančiću

24.
1.
2024.

Fantastične knjige sa aktivnostima za predškolce

U neodoljivim knjigama sa aktivnostima iz novog Vulkančićevog serijala Zabavni zadaci za radoznalce pronaći ćete pregršt zabavnih zadataka i mozgalica za pametne glave, kao i mnoštvo veselih ilustracija i nalepnica za obeležavanje postignutog uspeha.

Knjige sadrže brojne igre i zadatke, među kojima su bojenje, crtanje i ukrašavanje, što pospešuje koordinaciju pokreta i razvoj motoričkih sposobnosti.

Uz zabavne aktivnosti kao što su pronalaženje razlika i spajanje tačkica, mališani će vežbati sposobnost logičkog zaključivanja i rešavanja problema. Svaka knjiga sadrži i nalepnice koje mogu zalepiti nakon svakog uspešno urađenog zadatka.

U Vulkančićevoj ponudi su i brojni slični naslovi idealni za decu uzrasta do sedam godina: Knjiga sa aktivnostima: Druženje sa životinjama, Sveznalice: Moj superblok sa 50 aktivnosti, Mozgalice: 365 zabavnih aktivnosti...

Fantastične knjige sa aktivnostima iz serijala Zabavni zadaci za radoznalce, za decu uzrasta od pet do sedam godina, uskoro će biti dostupne na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.