Pretraži sajt

Nova Stiltonova avantura na pomolu: „Odmor iz snova u Mišosahari“ uskoro u prodaji

26.
12.
2023.

Priča koja će vas nasmejati do suza

Iza sedam gora, iza sedam mora, iz dubokih voda Mišjeg okeana uzdiže se jedno čudnovato ostrvo na kojem žive samo glodari: Ostrvo miševa. Tamo živi Džeronimo Stilton sa porodicom i prijateljima, koji ga često uvaljuju u uzbudljive i uvek zabavne avanture. Odmor iz snova u Mišosahari će zabaviti i oduševiti sve ljubitelje stripova i grafičkih romana.

Budite spremni da zavirite u potpuno novu i do sada neviđenu knjigu o čuvenom Džeronimu Stiltonu!

Priča je veoma zabavna i može da prouzrokuje napade smeha. Jer dok se nadao mirnom porodičnom odmoru u superkamperu, ko bi rekao da će se Stilton naći u poteri za trinaest kamila pljuvačica po pustinji Mišosahari?!

Džeronimo je miš briljantnog uma. Beskrajno je radoznao i snalažljiv. Dogodovštine koje mu se dešavaju oduzimaju dah. Uživa u pisanju knjiga o svojim pustolovinama, koje su propraćene smehom, šaljivim dosetkama i zabavnim preokretima. U njima ga prate sestra Tea, rođak Trapola i sestrić Bendžamin.

Serijal knjiga o Džeronimu Stiltonu u izdanju Vulkančića donosi niz novih naslova do sada neobjavljenih na našem jeziku. Knjige o avanturama čuvenog miša i njegove družine prevedene su na 52 jezika, a prodate su u više od 187 miliona primeraka širom sveta.

Dečji roman Odmor iz snova u Mišosahari, za decu uzrasta od sedam do devet godina, uskoro će biti dostupan na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.