Pretraži sajt

Fantastični „Atlas otkrića“ u prodaji

25.
12.
2023.

Spremite se za veliko putovanje otkrića

Spremite se da krenete na veliko putovanje otkrića. Možda će vam biti potrebna mapa… Ali mape u Atlasu otkrića su posebne. One su čudesne scene, prepune neverovatnih izuma i fantastičnih otkrića.

Putujte kroz hiljade godina ljudske kreativnosti i otkrijte kako smo izmislili pismo, slikanje, automobile i čokoladu – i sve drugo između. Naići ćete na robote i dinosaure. Primetićete male svemirske sonde, stari sir i olupinu Titanika.

Biće to izvanredno putovanje.

Čekaju vas sjajni izumitelji, istraživači i umetnici sa svih krajeva planete. Poglavlja su podeljena na različite vrste otkrića: istorijska, tehnološka, svemirska, medicinska, kulinarska… Svako poglavlje najpre donosi duhovito ilustrovanu mapu, a zatim objašnjena i zanimljive činjenice.

Ovo je treća knjiga Tijaga de Moraisa u izdanju Vulkančića i ovo izdanje će obožavati svi oni koji uživaju u sticanju novih znanja i upoznavanju sveta oko sebe.

Tijago de Morais je mladi pisac i ilustrator. Odrastao je u Brazilu, gde je sa 16 godina počeo da ilustruje za lokalne novine. Dobio je nekoliko nagrada za svoje ilustracije.

Vulkan izdavaštvo je objavilo i ostale naslove od istog autora Atlas mitova i Atlas istorije.

Edukativna knjiga Atlas otkrića, namenjena deci uzrasta od devet do dvanaest godina, dostupna je na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.