Pretraži sajt

Vulkančić knjige kao najlepši poklon

21.
12.
2023.

Zakoračite u svet mašte i znanja

U mesecu darivanja, kada nas obuzima pretpraznična euforija i kada treptimo od uzbuđenja, neka i vaši mališani otkriju magične svetove i najuzbudljivije avanture uz najlepša Vulkančić izdanja. Uživajte u velikom izboru dečjih romana, enciklopedija i edukativnih knjiga za decu svih uzrasta koje možete potražiti na sajtu vulkancic.rs. Izaberite omiljene naslove po fantastičnim novogodišnjim cenama i uplovite u predstojeće praznike na najbolji način – sa Vulkančić knjigama!

Najlepše bajke sveta povešće mališane na čudesno putovanje u svet najpoznatijih tradicionalnih priča. Na stranicama ove knjige srešćete se sa plemenitim, razigranim i neobičnim junacima, koji decenijama mame osmehe deci širom sveta. Nova Vulkančićeva riznica voljenih bajki, među kojima su Crvenkapa, Knjiga o džungli, Tri praseta, Snežana i sedam patuljaka, Pinokio, Pepeljuga, Mačak u čizmama, Zlatokosa i tri medveda, Alisa u Zemlji čuda i Bremenski muzikanti, ispunjena je divnim ilustracijama toplih boja i namenjena je celoj porodici.

Zakoračite u svet jednoroga! Od ledenih lutalica do borovih selica, saznajte kako su nastali jednorozi, gde sada žive i kako da ih pronađete pomoću jedinstvenog vodiča. Neodoljiv komplet Sastavi jednoroga sadrži knjigu od 32 strane i 21 deo makete, kao i uputstvo za sklapanje jednoroga. Dok mališani čitaju o njima, mogu sastaviti i maketu jednoroga, bez seckanja i lepljenja. Knjiga je ispunjena magičnim ilustracijama i divnim pričama i namenjena je svim ljubiteljima jednoroga.

Više od sto pedeset godina čuveni klasik naučne fantastike 20.000 milja pod morem, koji prati avanture kapetana Nema i njegove posade, zaokuplja maštu ljubitelja avanturističkih priča. Inspirisan pronalaskom podmornice Nautilus krajem XIX veka, Žil Vern napisao je roman o neverovatnoj mašini za istraživanje morskog sveta. Knjiga je deo Vulkančićeve edicije Klasici svetske književnosti za decu, koju čine pažljivo odabrana književna ostvarenja najznačajnijih pisaca za decu. U njoj će čitalački užitak pronaći svi oni koji se rado vraćaju čitanju vrednih dela koja nikada ne zastarevaju.

Koliko je teška Zemlja? Ko je izmislio prvo pismo? Da li sve ptice lete? Da li je jezik mišić? Koliko je dug Kineski zid? Po čemu je poznat Luj Paster? U neodoljivoj edukativnoj i zabavnoj enciklopediji punoj divnih ilustracija Larousse: 500 pitanja i odgovora, u kojoj će uživati cela porodica, više od 500 pitanja podeljeno je u 10 tematskih celina – svemir, Zemlja, biljke, životinje, ljudsko telo, svet oko nas, svakodnevni život, istorija, umetnost i nauka. Istražite svet oko nas!

Ne propustite neverovatne praznične popuste na sajtu vulkancic.rs. Poklonite svojim mališanima omiljenu avanturu i ulepšajte im novogodišnju bajku!