Pretraži sajt

Vulkančićeva „Zemlja bajki“ u prodaji

21.
12.
2023.

Dvanaest klasičnih priča iznova osmišljenih

Vulkančić je objavio prelepo izdanje za decu Zemlja bajki, koje će oduševiti najmlađe i njihove roditelje. Čitajte priče o svojim omiljenim junacima i zaplovite u njihove čarobne svetove. Zavirite u Ivičinu i Maričinu kolibu, istražite palatu u kojoj žive Lepotica i zver i zaronite duboko na dno mora sa Malom sirenom. Zemlja bajki nije samo zbirka priča koje ceo svet voli. Ona je i kapija mnogih različitih izmaštanih svetova.

Okrećući stranice, shvatićete da plivate podvodnim carstvom, šetate ulicama popločanim gumenim bombonama i borite se sa gusarima na tropskom ostrvu.

Čitajte priče i istražite slike – a zatim sklopite oči i zamislite kako igrate kroket sa Alisom u Zemlji čuda, ili jurite niz snegom prekrivenu padinu prema ledenoj palati. Jer često najveća magija bajki nisu čarobnjaci, princeze, ni srećan kraj, već neobični i čudesni predeli u koje su priče smeštene.

Ova divna, raskošno ilustrovana riznica priča sadrži 12 klasičnih bajki u novom ruhu. Na njenim stranicama čekaju vas: Mala sirena, Knjiga o džungli, Lepotica i zver, Ivica i Marica, Robin Hud, Krcko Oraščić, Snežna kraljica, Pepeljuga, Snežana, Ostrvo s blagom, Čarobnjak iz Oza i Alisa u Zemlji čuda.

Dobro došli u zemlju bajki!

Ako poželite da pobegnete u drugačiji svet, svet mašte, magije i avanture, znajte da ste otvorili pravu knjigu. Zemlju bajki potražite na sajtu vulkancic.rs ili u omiljenoj knjižari Vulkan.