Pretraži sajt

Praznična preporuka iz Vulkančića

6.
12.
2023.

Obojte detinjstvo vaših mališana magijom

U mesecu darivanja, poklonite vašim mališanima knjigu sa kojom će zakoračiti u svet zimskih čarolija. Ulepšajte praznike slikovnicama koje sadrže pregršt zabavnih zadataka i igara, mnoštvo divnih nalepnica i modela na istiskanje. Naučite kako da nacrtate irvase i druga novogodišnja stvorenja. Poletite na krilima mašte u tople magične priče pune čarobnih ilustracija.

Divna priča Vilenjak Steva poklone sprema približiće mališanima prave vrednosti darežljivosti i naučiti ih da se magija prijateljstva može pojaviti na najrazličitijim mestima.

Božićna priča bila je jedna od najvećih književnih senzacija XIX veka, a popularnost nije izgubila ni danas. Hoće li se sebičnjak Skrudž preobratiti i postati dobroćudan i velikodušan prema porodici i okolini, saznajte u neverovatnom romanu čuvenog pisca Čarlsa Dikensa.

Predivno ilustrovana priča za laku noć Velika avantura malog laneta iz edicije Knjige koje svetle doneće pravo uživanje mališanima. Pratite svice na svakoj strani i uživajte u čaroliji!

Divna knjiga rasklapalica Novogodišnja ulica sa mnoštvom prozorčića pomoći će mališanima da bez muke savladaju slova azbuke. Novogodišnje scene propraćene su rimovanim tekstom, koji će učenje azbuke učiniti lakim i zabavnim. Knjiga se rasklapa u novogodišnju ulicu, savršenu za dečju igru ili dekoraciju u dečjoj sobi.

Frki i Frka, dva preslatka vilenjaka, povešće vas na fantastično putovanje do Severnog pola u novoj avanturi najpoznatijeg miša na svetu Džeronima Stiltona. Pripremite se za prazničnu čaroliju uz knjigu iz edicije Priče pune smeha Čudesna noć sa vilenjacima i saznajte kako se završio Stiltonov novi poduhvat.

Pridružite se novim drugarima u šarenoj i zabavnoj knjižici Novogodišnja čarolija. Zavirite kroz prozorčiće na svakoj strani i saznajte kako se porodica medvedića priprema za doček dok se njihovim toplim domom širi magija praznika.

Uplovite u novogodišnju čaroliju – rešite mozgalice, napravite ukras za prozor, nacrtajte i obojte! Ulepšajte praznike knjigama iz edicije Novogodišnja zabava sa nalepnicama, koje sadrže pregršt zabavnih zadataka i igara, po 50 nalepnica, kao i modele na istiskanje.

Priredite vašim najmilijima najlepšu čaroliju! Posetite sajt vulkancic.rs i iskoristite akcije kojima smo obuhvatili veliki broj dečjih izdanja.