Pretraži sajt

Bestseler serijal Njujork tajmsa „Akademija jednoroga“ sada i na Netfliksu

23.
11.
2023.

Prijateljstvo je ključ magije

Ljubitelji magije imaju priliku da uživaju i u televizijskoj adaptaciji fantastično-avanturističkog bestseler serijala Džuli Sajks Akademija jednoroga. Knjige koje su inspirisale animiranu Netfliks seriju čitaocima u Srbiji dostupne su u izdanju Vulkan izdavaštva.

Zamislite školu u kojoj upoznajete svog jednoroga i zajedno s njim doživljavate neverovatne avanture. To se dešava devojkama u Akademiji jednoroga, gde su čuda moguća. Upustite se u neobične avanture sa nezaboravnim junacima, upoznajte čarobne jednoroge i njihove prijatelje i uživajte u divnim ilustracijama.

Originalna, animirana serija povešće vas u ovaj čudesni svet, gde mračna sila preti da uništi Ostrvo jednoroga, a hrabra tinejdžerka Sofija i njeni školski drugovi odlučni su da zaštite svoju voljenu akademiju.

Posetite sajt vulkancic.rs i saznajte kakve će prepreke Sofija i Duga morati da pređu kada boja Svetlucavog jezera postane čudna, a magija jednoroga krene po zlu.

Dok odlaze u opasnu avanturu da spasu školu, jer je neko bacio snažne čini na Svetlucavo jezero, Izabel i Oblačak moraće da nauče da veruju jedno drugom.

A kada drveće u blizini Svetlucavog jezera počne da gubi svoje lišće, Lejla mora da prikupi hrabrost i krene u uzbudljivu pustolovinu sa Plesačem kako bi pronašli rešenje.

Dok su svi okupirani ukrašavanjem Akademije povodom maturske večeri, neko namerava da upropasti zabavu. Sada je na Oliviji i Pahulji da se povežu i spasu dan – ali i čitavu školu.

Skarlet i Plamena ne bi podnele da budu razdvojene, zbog čega odlučuju da otkriju ko je odgovoran za veliko smrzavanje Svetlucavog jezera i tako dovedu stvari na svoje mesto.

Ava i Zvezdana obožavaju predivni vrt na Akademiji jednoroga, mesto na kojem uzgajaju svoje čarobne biljke. Međutim, kada nestane bobičasto voće koje je jednorozima neophodno da bi preživeli, Ava i Zvezdana moraju pronaći još posebnih bobica pre nego što magija svakog jednoroga počne da bledi.

Priče iz serijala Akademija jednoroga: Izabel i Oblačak, Sofija i Duga, Skarlet i Plamena, Lejla i Plesač, Olivija i Pahulja, Ava i Zvezdana potražite na sajtu vulkancic.rs ili u omiljenoj knjižari Vulkan.