Pretraži sajt

„Najlepše bajke sveta“ za celu porodicu

16.
11.
2023.

Udobno se smestite i pripremite za seriju najlepših bajki svih vremena

Najlepše bajke sveta odvešće mališane na čudesno putovanje u svet najpoznatijih tradicionalnih priča. Utonite u čarobni svet na stranicama ove knjige i uživajte u nekim od najpoznatijih bajki za decu.

Detinjstvo je lepše kad je obojeno maštom. Zbog toga mališani koji rastu uz Vulkančić knjige otkrivaju magične svetove, nezaboravne junake i najuzbudljivije avanture.

U knjizi Najlepše bajke sveta srešćete se sa plemenitim, razigranim i neobičnim junacima, koji decenijama mame osmehe deci širom sveta. Čeka vas pregršt zanimljivih dogodovština u deset najlepših bajki svih vremena. Otisnite se u magične avanture! Pred vama su divne priče u kojima ćete uživati iznova i iznova. 

Ova riznica voljenih bajki, među kojima su  CrvenkapaKnjiga o džungliTri prasetaSnežana i sedam patuljakaPinokioPepeljugaMačak u čizmamaZlatokosa i tri medvedaAlisa u Zemlji čudaBremenski muzikanti, ispunjena je divnim ilustracijama toplih boja i namenjena celoj porodici.

„Ako želite da vaše dete bude pametno, čitajte mu bajke. A ako želite da bude još pametnije, čitajte mu još bajki.“ – Albert Ajnštajn "Ako želite da vaše dete bude pametno, čitajte mu bajke. A ako želite da bude još pametnije, čitajte mu još bajki." - Albert Ajnštajn

Uživajte u velikom izboru dečjih romana, enciklopedija i edukativnih knjiga na sajtu vulkancic.rs. Najlepše bajke sveta dostupne su i u knjižarama Vulkan širom Srbije.