Pretraži sajt

Knjiga „Napravi 3D sunčev sistem“ u Vulkančiću

10.
11.
2023.

Mnoštvo fantastičnih činjenica o svemiru

Vulkančić je pripremio fantastičnu knjigu, namenjenu svim ljubiteljima svemira i sklapanja modela i slagalica – Napravi 3D Sunčev sistem, sa modelom od čak 30 centimetara.

Najmlađi mogu da prave fenomenalan 3D model našeg čudesnog Sunčevog sistema, sa planetama, mesecima, kometama i asteroidima koji se okreću oko užarenog Sunca. Ovaj edukativni model, koji ćete sami sklopiti, prati i obilje neverovatnih činjenica koje će deca otkrivati dok ga budu sastavljali.

Mališani će saznati šta je to Sunčev sistem, šta pojas asteroida, a šta su komete. Koja planeta je najmanja, a koja najudaljenija od Sunca?

Vulkančić ima druge brojne knjige namenjene svemiru: Edukativni model: Sunčev sistem, Odredište: Svemir, Otvorite prozorčiće i istražite: Svemir, Pametni prozorčići: Svemir, Učim i igram se: Svemir, Dečja enciklopedija: Svemir, Otvorite prozorčiće i upoznajte: Svemir.

Napravi 3D sunčev sistem, za decu uzrasta od pet do sedam godina, potražite na sajtu vulkancic.rs ili u omiljenoj knjižari Vulkan.