Pretraži sajt
%
×
100 NASLOVA NA 50% POPUSTA
dana sati minuta sekundi

Slobodan Stanišić i Mirjana Milenić Mimi obradovali najmlađe posetioce Sajma knjiga

26.
10.
2023.

Dan posvećen deci

Na štandu Vulkančića u Hali 1 Beogradskog sajma danas su se sa decom družili proslavljeni dečji pisci Slobodan Stanišić i Mirjana Milenić Mimi. Stanišić je potpisivao čuveni Tango za troje, knjige Veseli brod, Skadarska kneginja, Život srpskih srednjovekovnih vladara, a Mirjana svoje knjige i edukativne karte na engleskom jeziku Five words a day, Cherry on top, Učim i igram se: Match It...

Najmlađi posetioci bili su uzbuđeni što pričaju sa omiljenim piscima, koji nisu krili zadovoljstvo. Štand Vulkančića preplavili su brojni dečji osmesi i brojna pitanja upućena autorima, čime je Dečji dan, koji je na Sajmu knjiga tradicionalno rezervisan za četvrtak, dobio poseban sjaj.

Poezija i proza, kao i dramsko stvaralaštvo Slobodana Stanišića nagrađeni su gotovo svim nagradama koje se u našoj zemlji dodeljuju u toj kategoriji.

Knjige Mirjane Milenić namenjene su svima onima koji žele da unaprede svoje znanje engleskog jezika i obogate rečnik.

Svi romani Slobodana Stanišića, kao i knjige i edukativne karte Mirjane Milenić Mimi, dostupni su po izuzetno povoljnim sajamskim cenama na štandu Vulkan izdavaštva, kao i na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije, do nedelje, 29. oktobra.