Pretraži sajt
%
×
100 NASLOVA NA 50% POPUSTA
dana sati minuta sekundi

Slobodan Stanišić i Mirjana Milenić Mimi potpisuju knjige za najmlađe

25.
10.
2023.

Četvrtak, 26. oktobar, štand Vulkan izdavaštva

U četvrtak, 26. oktobra, na štandu Vulkan izdavaštva u Hali 1 Beogradskog sajma, dobrodošlicu najmlađima poželeće Slobodan Stanišić, poznati srpski pisac za decu i mlade, čije su poezija i proza, kao i dramsko stvaralaštvo, nagrađeni gotovo svim nagradama koje se u našoj zemlji dodeljuju u toj kategoriji. On će svoje knjige potpisivati od 12 sati.

Romani Slobodana Stanišića pisani su za desetogodišnjake, ali u njima sa istim uzbuđenjem uživaju i tinejdžeri i starija čitalačka publika. Vulkan izdavaštvo je objavilo impresivan broj Stanišićevih knjiga, a odnedavno se tom opusu pridružio i Veseli brod, vedra, razigrana i razmaštana knjiga za uživanje, lepotu i osmehe, koja prikazuje omiljenog dečjeg autora u sasvim novoj dimenziji.

Od 13 sati čitalačka iskustva razmenjivaćemo u društvu poznate dečje autorke Mirjane Milenić Mimi, uz čija smo brojna edukativna izdanja s lakoćom učili engleski jezik u periodu za nama.

Knjige Mirjane Milenić namenjene su svima onima koji žele da unaprede svoje znanje engleskog jezika i obogate rečnik. Autorka će na Sajmu predstaviti i edukativne karte Match it iz edicije Učim i igram se namenjene predškolcima i školarcima, koje na idealan način objedinjuju učenje, igru i kreativnost.

Svi romani Slobodana Stanišića, kao i knjige i edukativne karte Mirjane Milenić Mimi, dostupni su po izuzetno povoljnim sajamskim cenama na štandu Vulkan izdavaštva, kao i na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije, do nedelje, 29. oktobra.

Očekujemo vas u četvrtak tačno u podne!