Pretraži sajt
%
×
100 NASLOVA NA 50% POPUSTA
dana sati minuta sekundi

Najuzbudljiviji romani za male superheroje i stripoljupce – hitovi Sajma knjiga

25.
10.
2023.

Nove avanture omiljenih junaka

Da li će dobro i ovoga puta pobediti zlo, saznajte u novoj urnebesnoj priči Dejva Pilkija o našem omiljenom heroju i njegovim avanturama. Izvanredan roman iz pera nagrađivanog pisca Kirana Larvuda oduševiće sve ljubitelje epske fantastike. Izvanredan roman iz pera nagrađivanog pisca Kirana Larvuda oduševiće sve ljubitelje epske fantastike. Još jedan naslov Franka Švigera vodi nas u svet drevnih legendi...

Knjiga Ja, Cezar, i društvo s Kapitola razlikuje se od svega sa čime ste se dosad susreli – humor i vedrina koji isijavaju iz svake stranice učiniće da poznate priče doživite kao potpuno nove. Čitajte o svetu starog Rima i smejte se do suza! Kako je nastao Rim? Zašto se Kleopatra umotala u tepih? Šta je čula robinja Mirina? Stari Rimljani su ogorčeni na današnje priče o godinama njihove slave. U ovoj knjizi Romul, Cezar, Kleopatra i ostali uživo pričaju svoje verzije događaja iz starog Rima.

U sedmom nastavku bestseler serijala Njujork tajmsa Dogmen: Za kim se loptica kotrlja, koji donosi još zabavnije avanture omiljenog policajca, drugari pomažu Dogmenu da prekine svoje loše navike. Ali kad njegove opsesije postanu njegovi strahovi, Dogmen postaje idealna meta za do sada neviđenog zlikovca. Za to vreme mačak Piti je konačno pušten iz zatvora i započinje novi život. No, kad se na pragu pojavi njegov otac, moraće da se suoči sa svojom prošlošću i zaista počne da čini dobro.

Podkin Jednouhi je legenda: neustrašivi zec-ratnik čija je slava o lukavosti i hrabrosti putovala kroz vekove. Ali kako je on postao tako moćan borac? Odgovor vas može iznenaditi... Roman Pet kraljevstava: Legenda o Podkinu Jednouhom prožet je pričama o hrabrosti i junaštvu, ali i idejom da u svakom od nas čuči mali ratnik, poput epskih junaka.

Ono što Kora i Džeks najviše žele jeste da postanu Čuvari prirode. Međutim, kako su se na svom prvom zajedničkom poduhvatu previše zabavljali na igralištu, potpuno su zaboravili na svoj zadatak obnavljanja prirode. U knjizi Šumska magija: Spasavanje lisičića otkrijte mogu li ikada povratiti poverenje da će postati Čuvari prirode, ili će ipak biti vraćeni u školu.

Na Vulkančićevom štandu očekuje vas izvanredna ponuda dečjih izdanja za sve uzraste, i to po promotivnim i neodoljivim sajamskim cenama, do nedelje, 29. oktobra.

Najnovije dečje romane možete potražiti i na sajtu vulkancic.rs ili u omiljenoj knjižari Vulkan.