Pretraži sajt

Nove Vulkančić knjige sa aktivnostima za najmlađe

19.
10.
2023.

Interaktivne slikovnice za sve radoznale mališane

Za decom koja se tek upoznaju sa svetom koji ih okružuje Vulkančić je pripremio pregršt interaktivnih slikovnica i zvučnih knjiga čije će divne ilustracije privući njihovu pažnju, podstaći radoznalost i kreativnost, obogatiti im rečnik, i to kroz igru i zabavu.

Pritisni dirku, vreme je za zabavu! Uz knjigu Glava, ramena, kolena i stopala i druge pesmice mališani će otkrivati svet muzike i naučiti da sviraju na maloj klavijaturi. Dovoljno je da pritiskaju dirke koje po boji i broju odgovaraju noti iznad reči. Ova fantastična zvučna knjiga, namenjena deci uzrasta od tri do pet godina, sadrži sedam dobro poznatih dečjih pesmica.

Ako želite da vaše dete brzo i lako nauči brojeve, slikovnice iz serijala Moja prva slagalica su nepogrešiv izbor. Najmlađi će uživati učeći brojeve od 1 do 10 i upoznati se sa različitim životinjama uz 20 parova dok ih spajaju sa slikama koje im odgovaraju u neodoljivim knjižicama Brojevi i Životinje.

Edukativna kutija puna zabave: Brojevi sadrži drvene cifre koje će mališanima pomoći da nauče da broje od 1 do 10, piši-briši kartice za vežbanje sabiranja i oduzimanja i 100 šarenih štapića za brojanje. Tu je i knjiga sa 24 strane za uvežbavanje pravilnog pisanje brojeva.

Slikovnice edukativnog karaktera pune zabavnih aktivnosti pomoći će deci da unaprede opšte znanje, razvijaju kognitivne veštine i senzorne sposobnosti.

Posetite sajt vulkancic.rs ili omiljenu knjižaru Vulkan, gde ćete pronaći najzabavnije knjige za decu uz koje se lepše raste.