Pretraži sajt
%
×
100 NASLOVA NA 50% POPUSTA
dana sati minuta sekundi

Novi dečji romani puni magije

13.
10.
2023.

Još zabavnije avanture omiljenih junaka

Spremite se za uzbudljivu morsku pustolovinu. Saznajte kako se naš voljeni Stilton proveo na odmoru sa slučajnim prijateljima i zašto se Mirabel poigrala magijom! Pridružite se Klubu stripoljubaca u novom grafičkom romanu fantastičnog Dejva Pilkija.

U knjizi Akademija sirena: Ajla i Mehurić upoznaćete čitav jedan magični svet. More oko akademije je opasno, a Ajla i Mehurić naći će se usred njega. Zaronite u magiju i uživajte u neverovatnim avanturama. Od čarobnih sirena do veselih delfina, stvorićete čitav jedan magični svet – blistav i jedinstven! Svojeglava Ajla se ne plaši da prekrši poneko školsko pravilo kako bi njen tim pobedio u lovu na blago. U tome joj pomaže delfin Mehurić, nestašan i uvek spreman za nove izazove.

Voljeni Stilton je odlučio da malo predahne u fantastičnoj kući na moru sa bazenom, ali kada je napravio rezervaciju, nije imao predstavu šta ga tamo čeka. U suprotnom, odmah bi promenio planove i otišao na pusto ostrvo u Mišjem okeanu. U novoj nezaboravnoj avanturi saznajte ko su Džeronimovi Slučajni prijatelji – i smejte se na sav glas!

Od autora svetskog bestselera Dogmen Dejva Pilkija stigao nam je novi serijal – Ketkid: Klub stripoljubaca, duhoviti grafički roman koji će nasmejati čitaoce svih uzrasta i motivisati ih da oslobode sopstvenu kreativnost i maštu. Da li ste ikada pokušali da se izrazite kroz strip? Pridružite se Klubu stripoljubaca i istražite svoje talente!

U svetu vila i nestašnih veštica nema mesta dosadi. Kada Mirabel i njen brat Vilbur odu na nekoliko dana kod bake vile i deke, Mirabel će dati sve od sebe da se ponaša najbolje što može. Ali malo veštičje magije prerašće u malo više magije, sve dok ne nastane potpuni haos. Može li Mirabel srediti stvari pre nego što baka i deka saznaju, saznajte u novoj priči Harijet Mankaster Mirabel i magični haos.

Najnovije romane za decu potražite na sajtu vulkancic.rs ili u omiljenoj knjižari Vulkan.