Pretraži sajt
%
×
100 NASLOVA NA 50% POPUSTA
dana sati minuta sekundi

Priče iz pera mladog Stiltona – „Avanture malog Džerija: Operacija blatnjavo čudovište“ u prodaji

12.
10.
2023.

Najnoviji serijal o najčuvenijem mišu na svetu

Do sada smo Džeronima pratili u raznim avanturama, ali malo znamo o njegovom detinjstvu. Novi roman o najvoljenijem mišu na svetu Avanture malog Džerija: Operacija blatnjavo čudovište je pisan iz perspektive dečaka Džeronima, koji je, još nesvestan da će postati pisac, i tada pokazivao talenat za pripovedanje.

Zavirite u priče iz detinjstva Džeronima Stiltona!

Ako se do sada nismo upoznali, ja sam Džeronimo Stilton. Što je predugačko ime. Zato me zovite Džeri. Imam 12 godina i idem u Mišogradsku osnovnu školu. A kad vidim znak za opasnost, ne umem ništa drugo nego da ga sledim!

Džeronimo, odnosno Džeri, kako su ga u detinjstvu svi zvali, pohađa osnovnu školu i, naravno, upada u svakakve nevolje. Svoje dogodovštine sa Trapolom i Njuškalom zapisivao je u tajnu svesku i tako su nastale ove živahne i uzbudljive, duhovite i dinamične priče propraćene zabavnim crno-belim ilustracijama.

Serijal knjiga o Džeronimu Stiltonu u izdanju Vulkančića donosi niz novih naslova do sada neobjavljenih na našem jeziku. Knjige o avanturama čuvenog miša i njegove družine prevedene su na 52 jezika, a prodate su u više od 187 miliona primeraka širom sveta. Džeronimo Stilton je urednik Mišjih novosti, najpoznatijih novina na Ostrvu miševa i „jedan vrlo zanimljiv tip, to jest miš“. Uživa u pisanju knjiga o svojim pustolovinama, koje su propraćene smehom, šaljivim dosetkama i zabavnim preokretima.

Roman za decu uzrasta od 7 do 9 godina Avanture malog Džerija: Operacija blatnjavo čudovište potražite na sajtu vulkancic.rs ili u omiljenoj knjižari Vulkan.