Pretraži sajt

„Jednorograd – Naopaka rođendanska žurka“ uskoro u prodaji

22.
9.
2023.

Drugi deo serijala Jednorograd

Postoji samo jedna stvar koja je bolja od rođendanske žurke, a to je rođendanska žurka u Jednorogradu. Ovde su kolači magični, a slatkiši menjaju ukus. Luna-parkovi su veoma zabavni, a rolerkoster je spektakularan. Međutim, Paulin rođendan nije počeo po planu…

Da li će ekipa uspeti da Pauli priredi nezaboravan rođendan? Saznajte u drugom delu serijala Jednorograd – Naopaka rođendanska žurka. Junakinja Klaudija i čarobni svet ružičastih ilustracija će očarati sve ljubitelje jednoroga i magije.

Jednorograd Ane Punset je novi serijal romana za najmlađe ljubitelje jednoroga. U magičnom svetu ružičastih ilustracija Dijane Visedo, devojčica Klaudija nailazi na probleme sa kojima se susreću i njene vršnjakinje iz običnog sveta. Jednorozi, magični slatkiši i čarobni napici su tu da poprave dan i izmame osmeh na lice, ali, na kraju dana, bezuslovna ljubav i prijateljstvo su ipak najvažniji deo života svakog od nas.

Nova knjiga Ane Punset Jednorograd: Naopaka rođendanska žurka uskoro će biti dostupna na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.