Pretraži sajt

Nove interaktivne Vulkančić slikovnice pune iznenađenja na svakoj strani

14.
9.
2023.

Zavirite ispod pametnih prozorčića i otkrijte mnoštvo zabavnih iskakalica

Uz najslađe knjige sa mekanim teksturama i velikim slagalicama za malene ruke, divno ilustrovane priče oživeće pred vašim mališanima. Neodoljive edukativne i interaktivne slikovnice sa mnoštvom prozorčića i iskakalica prava su riznica novih reči, znanja i dragih likova. Izbor najnovijih Vulkančić izdanja je veliki, a mi vam predstavljamo nekoliko novih fantastičnih serijala.

Zašto? Na omiljeno pitanje malih genijalaca jednostavne odgovore potražite ispod prozorčića u fantastičnim knjigama Dinosauri i Životinje iz serijala Knjiga pitanja i odgovora za mališane, koje će podstaći njihovu znatiželju i volju za usvajanjem novih znanja.

Zaviri i istraži: Zoološki vrt i Zaviri i istraži: Veselu baštu! Saznaj ko u zoo-vrtu sprema nestašluke, ko je vredan od ranog jutra, a ako se igra žmurke. Otkrij koja je životinja napravila žurku u veseloj bašti, koja ima čas pevanja, a koja je nestašna.

Knjige iz serijala Mojih prvih 100 reči Farma i Moje telo pomoći će mališanima da obogate svoj rečnik i lako usvoje nove pojmove zahvaljujući toplim ilustracijama, zanimljivim prozorčićima i mekanim teksturama.

Zakoračite u magični svet u kojem vas čekaju iskakalice i stranice na rasklapanje. Uživajte u čitanju omiljenih bajki – Tri praseta i Knjiga o džungli. Uz trodimenzionalne knjige iz serijala Najlepše bajke sa iskakalicama, nenadmašne vanvremenske priče oživeće u rukama vaših mališana.

Jedinstvene knjige iz serijala Velike slagalice za malene ruke Na selu i U šumi razvijaju finu motoriku i sposobnost logičkog zaključivanja i povezivanja. Vesele životinje nestrpljive su da ih vaš mališan otkrije tako što će spojiti odgovarajuće delove slagalica i naučiti nešto više o njima.

Otisnite se u nezaboravnu bajkovitu avanturu i uživajte sa vašom decom u divnim pričama. Maštovite i divno ilustrovane knjige u tvrdom povezu za decu uzrasta do pet godina potražite na sajtu vulkancic.rs ili u najbližoj knjižari Vulkan.