Pretraži sajt

Erupcija najlepših priča i čarobnih rima u Vulkančiću

6.
9.
2023.

Magija u slici, lepota u svakoj reči

Ako su i vaši radoznalci nestrpljivo iščekivali nove urnebesne avanture omiljenih junaka, sada ih možete potražiti na sajtu vulkancic.rs. Uživajte u bogato ilustrovanim Vulkančić izdanjima.

Postoji samo jedan način da saznate u kakvu se novu avanturu upustila Elajza Bum – a to je da zavirite u njen dnevnik. Junior špijun i asistent pronalazača sada ima novi zadatak – da otkrije istinu o sumnjivoj komšinici, gospođi Divni, i njenom tajanstvenom psu Nensi u koju se njen prijatelj Ajnštajn (u redu, pas) zaljubio. Kakva je to čudna buka koja dopire iz kuće gospođe Divne i ko je još čuo za psa koji ne voli kolače? Saznajte u nastavku otkačenog serijala iz pera autorke Emili Gejl Dnevnik Elajze BumMoja šištastična istraga.

Upustite se i u novu neodoljivu avanturu čarobnice Ane Kadabre. U Munvilu se uvek dešavaju čudne stvari, ali prvi put sa neba pada kaka sa šljokicama. Izgleda da je u pitanju malo leteće stvorenje koje je pola svinja, a pola jednorog. Ana Kadabra i njeni drugari iz Kluba punog meseca moraju hitno da ga pronađu i spasu, pre nego što ga se dokopaju njihovi neprijatelji – Lovci na veštice!

Može li ova sasvim neobična devojčica da prevaziđe sve izazove i pomogne Klubu punog meseca? Saznajte u novoj knjizi Ana Kadabra: Tragom šljokicaUz živopisne ilustracije Davida Sijere Listona, roman Pedra Manjasa će vas nasmejati i očarati, a jedinstvena junakinja Ana Kadabra osvojiće srca svih malih ljubitelja magije.

Svi smo ponekad plovili svojim veselim brodom, a za one kojima to tek predstoji, paluba je spremna. Veseli brod, vedra, razigrana i razmaštana knjiga za uživanje, lepotu i osmehe, prikazuje omiljenog dečjeg autora Slobodana Stanišića u sasvim novoj dimenziji. Jedra piščevog broda nosi vetar radosti, a pesme i priče protkane su humorom. Knjiga privlači pažnju kako osobenom sadržinom tako i neobičnom formom: pesme su debele, tanke, stepenaste, vijugave, stihovi imaju dva kraja, krilati su i izlomljeni, a priče pisane u duhu naših znamenitih stvaralaca za decu.

Svaka knjiga koju podarite detetu je jedna divna poruka kojom ćete oplemeniti njegovo detinjstvo. Na sajtu vulkancic.rs pronaći ćete ih u izobilju.