Pretraži sajt

Ускоро у Вулканчићу – најзабавније едукативне књиге до сада „Људско тело“ и „Животиње“

8.
8.
2023.

Из серијала Велика књига питања и одговора са прозорчићима

Упознајте људско тело и како оно функционише, откријте свет природе и њених чуда! Фантастичне едукативне књиге које доноси нови Вулканчићев серијал Велика књига питања и одговора са прозорчићима претвориће усвајање нових знања у праву забаву.

Зашто је крв црвене боје? Колико костију имамо у телу? Како раде мишићи? Зашто сањамо? Ово су само нека од питања на која ћете пронаћи одговоре у изванредној књизи Људско тело.

Уколико вас занима како слепи миш види док лети, колико врста инсеката постоји, или зашто зебра има пруге, одговоре потражите у књизи Животиње из истог серијала.

Осим забавних илустрација и чињеница скривених иза мноштва прозорчића, на крају сваке књиге пронаћи ћете питања на која треба да одговорите. Зато, драги родитељи, препоручујемо вам да се придружите својој деци, да заједно с њима проверите своје знање и добро се забавите.

Књиге из серијала Велика књига питања и одговора са прозорчићима: Људско тело и Животиње, намењене деци узраста од пет до седам година, ускоро ће бити доступне на сајту vulkancic.rs и у књижарама Вулкан широм Србије.