Pretraži sajt
%
×
100 NASLOVA NA 50% POPUSTA
dana sati minuta sekundi

Stiltonova „Avantura na Havajima“ uskoro u Vulkančiću

2.
8.
2023.

Najvoljeniji miš u rešavanju detektivskog slučaja

Najpoznatiji miš na svetu Džeronimo Stilton stigao je na Havaje kako bi pomogao u rešavanju jednog detektivskog slučaja. Ali ko bi rekao da će u poteri za lopovom morati da učestvuje i na Supersurf takmičenju?

U romanu punom urnebesnih ilustracija Avantura na Havajima saznajte kako se čuveni Stilton snašao u rešavanju novog misterioznog slučaja.

Najpoznatiji zlatar na Havajima napravio je ogrlicu za slavnu glumicu, ali neko želi da je ukrade. Da li će Stilton otkriti ko je lopov pre nego što pobegne sa draguljima?

Džeronimo Stilton je urednik Mišjih novosti, najpoznatijih novina na Ostrvu miševa. Uživa u pisanju knjiga o svojim pustolovinama, koje su propraćene smehom, šaljivim dosetkama i zabavnim preokretima.

Italijanska spisateljica Elizabeta Dami je autorka serijala o Stiltonu, pod čijim imenom objavljuje knjige. Pisanju se posvetila u devetnaestoj godini, a serijal o Stiltonu piše više od dvadeset godina. Knjige o slavnom mišu prevedene su na 52 jezika, a prodate su u više od 187 miliona primeraka širom sveta.

Roman Avantura na Havajima, za decu uzrasta od sedam do devet godina, uskoro će biti dostupan na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.