Pretraži sajt
%
×
100 NASLOVA NA 50% POPUSTA
dana sati minuta sekundi

„Modna zabava“ u Vulkančiću – novi serijal knjiga za kreativne devojčice

27.
7.
2023.

Postanite modna dizajnerka

Za šivenje odeće u trendu potreban je kreativan duh, ali i originalne ideje. Večernja haljina iz snova, suknjica sa jedinstvenom šarom od šljokica, upečatljiva svakodnevna garderoba – uz malo mašte i Vulkančić knjige iz serijala Modna zabava svaka devojčica će osmisliti sopstveni zanimljiv stil.

Kreirajte sa vašim princezama ležernu odeću, kao i onu za žurke, uživajte u visokoj modi uz zabavnu knjigu Modna pista. U njoj ćete pronaći nalepnice, šablone i stranice za skiciranje sa spoljnim linijama, koje će vam pomoći da stvarate sopstvene modele.

Ako želite da kreirate svečanu i urbanu odeću, kao i onu za sva godišnja doba – prolećnu, letnju, jesenju i zimsku, fantastična knjiga Modne kreacije pomoći će vam da svoje ideje pretočite u čarobne odevne kombinacije za svaku priliku.

Knjige sadrže i mnoštvo korisnih praktičnih saveta i informacija o materijalima i dezenima, krojevima i bojama, koje su, osim veštine i ljubavi, potrebne svakom modnom kreatoru.

Jedinstvene knjige za sve devojčice koje sanjaju da se oprobaju u svetu mode Modna pista i Modne kreacije potražite na sajtu vulkancic.rs ili u omiljenoj knjižari Vulkan.