Pretraži sajt
%
×
100 NASLOVA NA 50% POPUSTA
dana sati minuta sekundi

Magične vodene bojanke – novo u Vulkančiću

26.
7.
2023.

Neka magija počne

Sve kreativce očaraće nove Vulkančić magične vodene bojanke namenjene najmlađima, ali i starijima, koji se uz svoju decu mogu zabaviti kao nikada do sada.

Uz Magičnu bojanku: Bebe životinja mališani će se zabaviti i kvalitetno provesti svoje vreme. Potrebno vam je samo malo vode i zabava počinje. Sipajte vodu u olovku koju dobijate uz knjigu i oživite crteže preslatkih mladunaca. Kada se stranice osuše, boje će nestati. Dete zatim može iznova uživati u bojenju.

Uživajte u igri bez nereda!

Magična bojanka: Bebe životinja doprinosi razvijanju mašte, koordinaciji ruku i sticanju osnovnih znanja o bojama i životinjama. Namenjena je deci uzrasta od tri do pet godina.

I Magične vodene bojanke 1 i 2 doneće pregršt zabave. Paleta boja nalazi se na svakoj strani, a uz bojanke dolazi i po jedna četkica. Nakvasite je vodom, umočite u boju i obojte.

Kada završite svoje umetničko delo, možete ga istrgnuti iz bojanke i uramiti ili nekome pokloniti. Bojanke su idealne i za aktivnosti van kuće, pa se deca mogu zabaviti gde god da se nalaze.

Urnebesne magične bojanke čekaju vas na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.