Pretraži sajt
%
×
100 NASLOVA NA 50% POPUSTA
dana sati minuta sekundi

Novi roman svetski popularnog serijala iz pera Dejva Pilkija: „Dogmen: Zov sirovine“ u prodaji

13.
7.
2023.

Ko su neuke zveri, a ko je junak?

Jedan od najprodavanijih dečjih serijala sa liste Njujork tajmsa dobio je svoj šesti nastavak u još zabavnijem romanu o omiljenom heroju. Čuveni Dogmen je u nevolji i vreme je da pravda ponovo pokaže svoje zube.

Urnebesno duhovit i fantastično ilustrovan, grafički roman Dogmen: Zov sirovine donosi još uzbudljivije avanture. U novoj priči o dobru i zlu Dejva Pilkija otkrićete da li je naš junak s nosem za pravdu pokvaren do koske. Banka je opljačkana, a kod njega je pronađena torba s novcem, i svi dokazi upućuju na našeg neustrašivog policajca.

Što je ovo? Dogmen je osuđen na četrnaest godina zatvora?! Naš protagonista okrivljen je za zločin koji nije počinio. Kakva nada ostaje našem heroju? Spremite se za akciju, napetost i mnogo smeha, jer Dogmen ne odustaje od borbe protiv zlikovaca koji ugrožavaju mir njegovog grada.

Dok Dogmenovi prijatelji daju sve od sebe da dokažu njegovu nevinost, Dogmen se trudi da pronađe svoje mesto među ljudima i psima. Budući da je on delom čovek, a delom pas, da li će se ikada u potpunosti uklopiti u neki od tih svetova?

Svojim specifičnim humorom i žargonom serijal o Dogmenu i njegovim avanturama svrstao se među najtraženije knjige za decu. Osim što podstiču kreativnost, uzbudljivi grafički romani Dejva Pilkija obrađuju i univerzalne teme kao što su prijateljstvo, tolerancija, dobrota, upornost i empatija.

Hoće li pravda i ovoga puta pobediti? Roman Dogmen: Zov sirovine potražite na sajtu vulkancic.rs ili u omiljenoj knjižari Vulkan.