Pretraži sajt
%
×
100 NASLOVA NA 50% POPUSTA
dana sati minuta sekundi

Edukativna knjiga protkana humorom „Neobični svet divljih životinja“ uskoro u prodaji

22.
6.
2023.

Spremite se za polazak na otkačeno putovanje

Umete li da čuvate tajne? Roditelji i mališani, spremite se za uzbudljivu avanturu, jer ćete u knjizi Neobični svet divljih životinja otkriti tajne živote nekih šašavih i divnih životinja. Na stranicama ove knjige upoznaćete ribe, žabe, majmune, merkate, guštere, leoparde, šišmiše, ptice, bube, medvede i mnoge druge životinje iz različitih krajeva sveta. Neke od njih plivaju, neke lete, trče ili puze, a i različitih su veličina: od sićušnih paukova pa do ogromnog plavog kita, najveće životinje na svetu.

Osim živopisnih stripova u kojima čudesne životinje govore o svom načinu života i neobičnom ponašanju, tu su i Još nešto vodiči kroz neke od najzanimljivijih oblika života, kao i odeljci Kad porastem u kojima mlade životinje govore o svojim planovima za budućnost.

Knjiga je podeljena na odeljke prema staništima i načinima života raznih životinja, ali ne morate pratiti taj redosled, već možete otvoriti knjigu bilo gde i odatle početi sa čitanjem. Sigurni smo da će se mališani sjajno zabaviti otkrivajući neobični svet divljih životinja.

U knjizi vas očekuju otkačeni stripovi i urnebesne ilustracije Majka Barfilda i Paole Bosio. Barfild je nagrađivani autor i crtač stripova. Živi u Engleskoj, a njegova najdraža životinja iz ove knjige je vombat. Paola Bosio je kolumbijska ilustratorka i autorka, čija su dela objavljena širom sveta. Njena omiljena životinja iz ove knjige je majmun rezus makaki.

Knjiga Neobični svet divljih životinja, namenjena deci uzrasta od pet do sedam godina, uskoro će biti dostupna na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.