Pretraži sajt

Noviteti u Vulkančiću – šareni svet pun zanimljivosti

15.
6.
2023.

Od avanture do znanja

Roditelji i mališani, spremite se na najslađu odluku, jer je Vulkančić pripremio pregršt novih knjiga namenjenih najluđoj zabavi i igri bez prestanka. Od predivnih crteža za bojenje i učenja prvih reči do upoznavanja različitih vrsta životinja, najmlađi će uživati u prelepim ilustracijama, dizajnu knjiga i toplim bojama.

Nabavite i vi vaš primerak knjiga iz serijala Ne bockaj Ajkula i Jednorog, u kojima ćete upoznati morska stvorenja i uživati bockajući njihove stomačiće. Na svakoj stranici očekuju vas predivno ilustrovane stranice, bogate bojama i sjajnim slikama, a uz to i rime, koje će nasmejati mališane.

Uz ediciju Vesela družina 1, 2, 3 i 4 mališani će uživati u učenju o životinjama. Ove zabavne knjige sa ručkama, zahvaljujući kojima će moći s lakoćom da ih ponesu svuda sa sobom, doprinose razvoju mašte, usmeravanju pažnje i sticanju znanja o životinjama kod najmlađeg uzrasta. Otkrijte ko ima pruge, ko obožava da pliva, a ko se odmara u svom gnezdu. Upoznajte par morskih konjica, nosoroga, bodljikavo prase i druge životinje.

Prepustite se zabavi uz sjajnu bojanku Milion slatkih životinja, punu preslatkih crteža magičnih bića. Prepoznatljivi stil Lulu Mejo odiše mnoštvom detalja za bojenje, a medena bića učiniće bojenje još zanimljivijim.

Fantastične Vulkančić knjige očekuju vas na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.