Pretraži sajt

Predivni dečji roman „Jednorograd: Frka sa šljoki-šljokijem“ uskoro u Vulkančiću

9.
6.
2023.

Novi serijal romana za zaljubljenike u jednoroge

Vulkan izdavaštvo pripremilo je predivnu knjigu za najmlađe Jednorograd: Frka sa šljoki-šljokijem, čiji će čarobni svet ružičastih ilustracija očarati sve ljubitelje jednoroga i magije.

Klaudija živi u Jednorogradu. To je najmagičnije mesto u celom univerzumu. U njemu, naravno, žive jednorozi. U magičnom svetu ružičastih ilustracija Dijane Visedo, devojčica Klaudija nailazi na probleme sa kojima se susreću i njene vršnjakinje iz običnog sveta. Jednorozi, magični slatkiši i čarobni napici su tu da poprave dan i izmame osmeh na lice, ali, na kraju dana, bezuslovna ljubav i prijateljstvo su ipak najvažniji deo života svakog od nas.

Klaudija u školi ima neobične predmete poput pravljenja magičnih napitaka. Međutim, pravljenje magičnih napitaka može da izazove pravu frku, a pored toga Klaudiju čeka i polaganje ispita iz letenja na jednorozima.
Da li može da nauči da leti za tako kratko vreme? Saznajte u prvom delu serijala Jednorograd, koji je idealan za početnike u čitanju, jer nije opterećen tekstom i komplikovanim izrazima.

Autorka Ana Punset je rođena 1981. godine u Taragoni u Španiji. Studirala je audio i vizuelnu komunikaciju. Pisala je za različite novine i časopise. Radila je i kao književni kritičar. Najviše voli da piše za decu i mlade.

Dečji roman Jednorograd: Frka sa šljoki-šljokijem, za decu uzrasta od pet do sedam godina, uskoro će biti dostupan na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.