Pretraži sajt
%
×
100 NASLOVA NA 50% POPUSTA
dana sati minuta sekundi

Čuvena junakinja u novoj avanturi: „Mirabel i nestašni vampirski mačići“ uskoro u prodaji

2.
6.
2023.

Nova veštičja vragolija na pomolu

U svetu prepunom crno-belih podela i suprotnosti, kako je biti neko ko ne pripada takvom kalupu? Mirabel je devojčica koja je pola veštica, a pola vila. Iako ponekad deluje zbunjujuće, Mirabel shvata da pripadati različitim svetovima može biti i te kako zabavno.

Uplovite u avanturu prepunu magičnih obrta i veštičjih nestašluka u knjizi Mirabel i nestašni vampirski mačići, koja će vas zasigurno naterati da zavolite Mirabel baš kao i Isidoru Mun, njenu rođaku.
Mirabel je posebna jer je drugačija. Njena mama je veštica, njen tata je vilenjak, a ona je i jedno i drugo.

Mirabel ide na školski izlet u prihvatilište za magična stvorenja i veoma se raduje. Čak ni to što je u paru sa nezanimljivom Lavinijom ne može da joj pokvari dan. Ali kada slučajno ne zaključa kavez sa vampirskim mačićima, stvari će se malo zakomplikovati.

Da li Lavinija može pomoći Mirabel da spase stvari? I da li će Mirabel pokazati Laviniji da ponekad ipak vredi upasti u nevolju?

Uživajte i vi u duhovitoj priči i čarobnim ilustracijama Harijet Mankaster. Fantastična knjiga Mirabel i nestašni vampirski mačići, namenjena deci uzrasta od sedam do devet godina, uskoro će biti dostupna na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.