Pretraži sajt

Nove Vulkančić knjige pune magičnih aktivnosti i čarobnih priča

26.
4.
2023.

Od uzbudljive viteške pustolovine do nezaboravne morske avanture

Uz nove Vulkančić knjige, neustrašivi avanturisti upoznaće se sa jednom od najfascinantnijih starih civilizacija, radoznali će se upustiti u rešavanje misterije pod morem sa grupom hrabrih istraživača, a male princeze obožavaće vile, jednoroge, zmajeve i zvezdice koje svetle u mraku, sve u jednoj knjizi. Ljubitelji životinja će se zabaviti uz neodoljivu knjgu sa prozorčićima punim iznenađenja, a pospane glavice će se prepustiti nežnim petominutnim pričama za laku noć.

Zabavne knjige iz edukativnog serijala Prozorčići znanja povešće mališane u otkrivanje sveta životinja i upoznati ih sa hrabrim vitezovima. Ove knjige će im pružiti slikovite odgovore na mnoga pitanja. U knjizi Bebe životinja upoznaće čudesne životinje iz različitih delova sveta koje će ih očarati, a sve o načinu života istinskih junaka i vremenu u kom su živeli otkriće im uzbudljiva knjiga Doba vitezova.

U rešavanju misterija i istraživanju sveta svesrdno učestvuju svi Tajni istraživači, otkrivajući potpuno nove destinacije, koje ljudi ne posećuju često. Oni su tu da priteknu u pomoć kada jato grbavih kitova skrene sa puta ka južnim vodama okeana. Ali kada se podmornica pokvari, a sunce počne da zalazi, mogli bi biti u ozbiljnoj nevolji. Knjiga Tajni istraživači i izgubljeni kitovi bogata je činjenicama iz sveta nauke, koje su približene najmlađim čitaocima kroz uzbudljive avanture. Mali radoznalci će širiti svoja znanja iz različitih oblasti dok se zabavljaju uz dogodovštine hrabrih junaka.

Ako ste spremni za magične i svemirske aktivnosti, pomozite vili da pronađe put do kuće, spojte iste zmajeve i vanzemaljce, pronađite razlike, a pomoću modela na istiskanje napravite ukrase za olovke, vilinski zamak, igru pamćenja, ili Sunčev sistem, rakete, astronaute i još mnogo toga. Knjige sa aktivnostima Magična bića i Svemirska avantura iz serijala Svetlucavi svet sadrže i specijalne zvezdice koje svetle u mraku, idealne za dekoraciju dečje sobe. Mališani će u ovim knjigama pronaći pregršt zabavnih zadataka, ali i modela na istiskanje, pomoću kojih mogu napraviti dvorac za vile ili obeleživač za knjige ili pak istisnuti kartice za zabavnu igru okršaja ili igru pamćenja.

Vulkančić je pripremio mnogo toplih pričica uz koje će mališani utonuti u najslađe snove. U uzbudljivom svetu priča o životinjama, od uporne kornjače i nestrpljivog zeca do veličanstvenog lava i njegovog hrabrog prijatelja, uživaće u knjizi 5 minuta za basnu pred spavanje. Napisani jednostavnim jezikom i pitkim stilom i propraćeni prelepim i toplim ilustracijama, tekstovi su idealni za čitanje pred spavanje. Zavirite u nežni dremljivi svet neobičnih junaka i pridružite im se u divnim avanturama, od kupanja pred spavanje meda gusara do uspavanke crvene pande, u knjizi 5 minuta za nežnu priču pred spavanje.

Uplovite u čudesni svet knjiga sa pričama koje će očarati svakog mališana!

Posetite sajt vulkancic.rs i obradujte svog malog čitaoca knjigom koju će odmah zavoleti.