Pretraži sajt
%
×
30% POPUSTA NA ODABRANE KLASIKE
dana sati minuta sekundi

Dečji roman „Srebrna strela“ uskoro u prodaji

27.
12.
2022.

Sjajna avantura za najmlađe čitaoce

Kejt i njen mlađi brat Tom vode prilično nezanimljive živote i sve što žele jeste da dožive neku uzbudljivu avanturu. A onda će Kejt za svoj jedanaesti rođendan od ujaka dobiti neverovatan poklon – pravu-pravcatu parnu lokomotivu! Premda Kejtini i Tomovi roditelji žele da je vrate, brat i sestra imaju druge planove – uostalom, kao i Srebrna strela. Uskoro duž magičnih pruga stižu do železničke stanice, gde ih čeka mnoštvo divnih životinja, koje, ispostaviće se, umeju da pričaju. One spremno čekaju da se ukrcaju, a Kejt i Tom ubrzo shvataju da je njihov zadatak da ih otprate kući.

Da li će uspeti u tome pre nego što bude prekasno?

Saznajte u uzbudljivoj avanturi Srebrna strela Leva Grosmana, uz koju će najmlađi čitaoci, zajedno sa glavnim junacima, doći do važnih životnih pouka.

Lev Grosman je autor pet romana i bestseler trilogije Mađioničari, koja je objavljena u trideset zemalja i prilagođena za televiziju.

Knjiga Srebrna strela, za decu uzrasta od devet do dvanaest godina, uskoro će biti dostupna na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.