Pretraži sajt

Knjige za neustrašive tragače i radoznale predškolce

19.
12.
2022.

Nezaboravna šumska avantura ili zabava na engleskom jeziku?

Na sajtu vulkancic.rs pronaći ćete pregršt knjiga sa aktivnostima za sve uzraste, šarene slikovnice, omiljene dečje bajke, bojanke i brojna edukativna izdanja za male genijalce. Predstavljamo vam knjige za radoznale predškolce, pune interesantnih odgovora i nezaboravnih avantura.

Slikovnica Avanture iz Medine šume, sa više od sto detalja za traženje, bez sumnje će izmamiti osmeh na licu svakog deteta. Čarobne ilustracije i predivno rimovane pesme povešće male istraživače u nezaboravnu avanturu i upoznati ih sa mnoštvom novih drugara i živopisnih mesta. Dok otkrivaju šta se sve nalazi u Medinoj šumi, mališani će na lak i zabavan način istražiti svet životinja i biljaka.

Zakoračite u raspevanu šumu i pridružite se junacima ove knjige.

Učimo da brojimo na engleskom jeziku je zvučna edukativna knjiga uz koju se na zabavan način stiču prva znanja. Osim što podstiče učenje kroz igru, divne ilustracije i tvrd povez olakšaće mališanima da u knjižici iznova uživaju. Dok broje pojmove naglas, mali genijalci će usvajati novi jezik.

Knjiga u tvrdom povezu idealna je za malene ruke i sadrži deset dugmića sa zvucima koji će oduševiti vašeg radoznalca. Kada pritisne dugmiće, čuće kako se izgovaraju brojevi na engleskom jeziku. Uz ovu šarenu slikovnicu vaš mališan će na lak i zabavan način naučiti da broji do 10.

Učimo da brojimo na engleskom jeziku je deo serijala Mali genijalci, u okviru kog su objavljeni i Zabavni edukativni blok: Matematika, Zabavni edukativni blok: 1 2 3 i Zabavni edukativni blok: Brojimo.

Knjige za decu uzrasta od tri do pet godina Avanture iz Medine šume i Učimo da brojimo na engleskom jeziku potražite na sajtu vulkancic.rs ili u najbližoj knjižari Vulkan.