Pretraži sajt

Vulkančić slikovnice za bebe i sve radoznale mališane

16.
12.
2022.

Otkrivaj kroz igru

Na putu odrastanja, Vulkančić je svojim malim čitaocima podrška od prvog dana i stoga vam preporučuje fantastične, zabavne interaktivne knjige za mališane uzrasta do tri godine, koje će im pomoći da lakše razumeju svet oko sebe.

Moja velika knjiga saznanja: Svet oko nas donosi niz aktivnosti. Mališani će u njoj pronaći različite teksture za opipavanje, prozorčiće, pokretne ilustracije, reljefne elemente. U ovoj edukativnoj knjizi, sa jednostavnim i toplim ilustracijama, deca će od najranijeg uzrasta naučiti više o stvarima iz svakodnevnog života i svog okruženja, kao i lepom ponašanju i interakciji sa roditeljima i svojim vršnjacima. Slikovnica pospešuje razvoj fine motorike i razvija sposobnost logičkog zaključivanja i povezivanja.

Knjige iz edicije Prvi koraci idealne su za najmlađe čitaoce. Uz knjigu sa ogledalom Zdravo, bebo! učenje prvih reči biće prava zabava za decu, uz brojne tople ilustracije umiljatih životinja, dok će interaktivne stranice pospešiti koordinaciju oka i ruke. Mališani će obožavati da posmatraju svoj odraz u ogledalu dok im čitate ovu divno ilustrovanu pričicu.

Uz 100 prvih reči: Svet i 100 prvih reči: Životinje dete će istraživati svet oko nas i pritom bogatiti svoj rečnik. Knjige sadrže mnoštvo interesantnih sličica koje će mu pomoći da nauči nazive raznih životinja, oblika, hrane i još mnogo toga. Na svakoj strani malene ruke pronaći će mekane teksture, a raznobojne ilustracije stimulisaće razvoj vida i prepoznavanja boja. Učenje novih reči biće jednostavno i zabavno.

Ove i mnoge druge edukativne i interaktivne knjige za radoznale mališane koji otkrivaju svet potražite na sajtu vulkancic.rs ili u omiljenoj knjižari Vulkan.