Pretraži sajt

Nove avanture najvoljenijeg miša na svetu Džeronima Stiltona u prodaji

14.
12.
2022.

Smejaćete se do suza

Iz dubokih voda Mišjeg okeana uzdiže se jedno čudnovato ostrvo na kojem žive samo glodari: Ostrvo miševa. Tamo živi Džeronimo Stilton sa porodicom i prijateljima, koji ga često uvaljuju u uzbudljive i uvek zabavne avanture. Sada je krenuo u nove pustolovine, koje će bez sumnje oduševiti i zabaviti najmlađe čitaoce.

Stilton upozorava da je Nestali dijamant veoma zabavna priča i može da prouzrokuje neočekivane efekte, kao što su: napadi smeha, prejedanje rečima, preterana konzumacija stranica. Pridružite mu se u rešavanju novog neobičnog slučaja.

Trčanje u zoru može da donese i neka iznenađenja, posebno ako su ulice grada oblepljene licem Mistera Optikusa, velikog iluzioniste. Da bi pomogao prijatelju, Stilton je bio zarobljen u „Eskejp rumu“ Mistera Optikusa, i nije mu bilo lako da izađe odande živ.

Čuvenog junaka očekuje i finale najvećeg prvenstva na Ostrvu miševa. Doživite i vi pravu zimsku čaroliju u uzbudljivoj knjizi Tajna srebrnih klizaljki.

U Mišogradu je klizanje postalo prilično popularno. Neposredno pred šampionat Stilton saznaje da neko želi da ukrade par srebrnih klizaljki, nagradu za ovogodišnjeg pobednika. Naš junak odlučuje da razotkrije lopova, ali nije baš vešt klizač. Samo nekoliko dana pred finale i Stilton će poleteti na ledu.

Novi Stiltonov poduhvat stigao nam je u još jednoj uzbudljivoj avanturi Čudesna noć sa vilenjacima.

Palo je veče, a Stilton je i dalje na poslu sa sestrom Teom i rođakom Trapolom. Malo magije u redakciju doneli su im Frki i Frka, dva slatka vilenjaka koja će ih povesti na fantastično putovanje do Severnog pola. Upustite se u još jednu nezaboravnu avanturu s omiljenim junakom.

Knjige o avanturama Džeronima Stiltona i njegove družine prevedene su na 52 jezika i prodate su u više od 182 miliona primeraka širom sveta. Stilton uživa u pisanju knjiga o svojim pustolovinama, koje su propraćene smehom, šaljivim dosetkama i zabavnim preokretima. U njima ga prate sestra Tea, rođak Trapola i sestrić Bendžamin – likovi koji obogaćuju Stiltonov život i upotpunjuju zajedničke avanture.

Elizabeta Dami je italijanska spisateljica i autorka serijala o Džeronimu Stiltonu, pod čijim imenom objavljuje knjige. Počela je da piše sa 19 godina, a serijal o Stiltonu piše više od 20 godina.

Sve Stiltonove avanture možete potražiti na sajtu vulkancic.rs ili u najbližoj knjižari Vulkan.