Pretraži sajt
%
×
DO 50% POPUSTA NA BOOKTOK HITOVE
dana sati minuta sekundi

Nove avanture Džeronima Stiltona: „Finale Supermišokupa“ i „Nestali dijamant“ uskoro u prodaji

15.
11.
2022.

Duhovite priče pune misterije i uzbuđenja

Omiljeni miš na svetu ove jeseni krenuo je u nove avanture, koje će bez sumnje oduševiti i zabaviti najmlađe čitaoce. U to vas uverava lično Džeronimo Stilton!

Došao je dan kad se u Mišogradu održava finale Supermišokupa, a Stiltonovi omiljeni klubovi igraju za titulu. Međutim, na terenu se zbiva nešto čudno, a on mora da reši tu misteriju. Uz Finale Supermišokupa stariji mališani će razigrati maštu i kvalitetno provesti slobodno vreme, prateći pustolovine najpoznatijeg miša.

Iz dubokih voda Mišjeg okeana uzdiže se jedno čudnovato ostrvo na kojem žive samo glodari: Ostrvo miševa. Tamo živi Džeronimo Stilton sa porodicom i prijateljima, koji ga često uvaljuju u uzbudljive i uvek zabavne avanture. Pridružite mu se u rešavanju novog neobičnog slučaja – Nestali dijamant!

Trčanje u zoru može da donese i neka iznenađenja, posebno ako su ulice grada oblepljene licem Mistera Optikusa, velikog iluzioniste. Da bi pomogao prijatelju, Stilton je bio zarobljen u „Eskejp rumu“ Mistera Optikusa, i nije mu bilo lako da izađe odande živ!

Stilton upozorava da su ove priče veoma zabavne i mogu da prouzrokuju neočekivane efekte, kao što su: napadi smeha, prejedanje rečima, preterana konzumacija stranica.

Knjige o avanturama čuvenog miša i njegove družine prevedene su na 51 jezik, a prodate su u više od 182 miliona primeraka širom sveta! Stilton uživa u pisanju knjiga o svojim pustolovinama, koje su propraćene smehom, šaljivim dosetkama i zabavnim preokretima. U njima ga prate sestra Tea, rođak Trapola i sestrić Bendžamin – likovi koji obogaćuju Stiltonov život i upotpunjuju zajedničke avanture.

Elizabeta Dami je italijanska spisateljica i autorka serijala o Džeronimu Stiltonu, pod čijim imenom objavljuje knjige. Počela je da piše sa 19 godina, a serijal o Stiltonu piše više od 20 godina.

Priče pune smeha Finale Supermišokupa i Nestali dijamant uskoro će biti dostupne na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.