Pretraži sajt

„Dečak koji je živeo sa zmajevima“ uskoro u prodaji

26.
10.
2022.

Priključite se novoj vatrenoj avanturi!

Vulkančić vam predstavlja najzabavniju i najuzbudljiviju avanturu o zmajevima koju ćete ikada imati priliku da pročitate. Dirljiva priča o magiji, porodici i prijateljstvu Dečak koji je živeo sa zmajevima je drugi deo serijala o jednom neobičnom mališanu i njegovom još neobičnijem kućnom ljubimcu.

Tomas ima tajnu – veliku tajnu. On ima malog zmaja, koji je izrastao na čudesnom drvetu u dnu bašte njegovog dede. Imati zmaja je magično, ali Tomas će sada saznati kakav je život sa zmajem zaista. Zmajevi rastu, deda počinje da postavlja pitanja, a Tomas mrzi da ga laže.

Ko ne želi da ima zmaja, svetlucavo, leteće stvorenje sa ćilibarskim očima, sklupčano na svom ramenu? Roman Dečak koji je živeo sa zmajevima dokazaće da magiju možemo pronaći na najobičnijim mestima, a veličanstvene ilustracije Sare Ogilvi učiniće čitanje ove originalne i jedinstvene avanture posebnim iskustvom.

Uronite u maštoviti svet divnih letećih stvorenja!

Priču o ovom radoznalom dečaku i njegovom bliskom odnosu sa voljenim dedom Dečak koji je uzgajao zmajeve pronađite na sajtu vulkancic.rs ili u omiljenoj knjižari Vulkan dok iščekujete novu zmajsku avanturu. Dečak koji je živeo sa zmajevima uskoro na vulkancic.rs!