Pretraži sajt
%
×
30% POPUSTA NA ODABRANE KLASIKE
dana sati minuta sekundi

Omiljeni junak se vratio: „Dogmen i Ketkid“ u prodaji

25.
10.
2022.

Ovo je priča o dobru... ovo je priča o zlu... ovo je priča o herojima!

Nastavak bestselera Njujork tajmsa je pred vama! Vreme je da pravda ponovo pokaže svoje zube. Krenite u nove avanture s jednim od omiljenih junaka mališana širom sveta. Saznajte da li je pronašao desnu šapu i zavijajte od smeha na sav glas! Dogmen i Ketkid čekaju vas na vulkancic.rs!

Dogmen se vratio – i ovoga puta nije sam. Naš heroj sa pravim nosom za pravdu sada ima pomoćnika, a zajedno imaju zadatak da reše novu misteriju. Hoće li naši heroji ostati na tragu ili će ih najzlobnija mačka na svetu poslati da njuškaju na pogrešnom mestu?

Dogmen i Ketkid  je namenjen deci koja su uvek spremna za akciju, jer Dogmen ne odustaje od borbe protiv zlikovaca koji ugrožavaju mir njegovog grada.

Ispričani u žargonu i sa određenom dozom humora prilagođenim deci, stripovi Dejva Pilkija godinama zauzimaju mesto na listi najprodavanijih dečjih serijala Njujork tajmsa. Osim što podstiču kreativnost, uzbudljivi grafički romani o neustrašivom policajcu Dogmenu obrađuju i univerzalne teme kao što su dobrota, upornost, empatija.

Dečji roman Dogmen i Ketkid potražite na sajtu vulkancic.rs ili u najbližoj knjižari Vulkan, ili nas posetite na Sajmu knjiga u Beogradu do 30. oktobra!