Pretraži sajt
%
×
30% POPUSTA NA ODABRANE KLASIKE
dana sati minuta sekundi

Duhovita i poučna priča „Smiri se, Đole!“ u prodaji

27.
9.
2022.

Knjiga koja je oduševila mališane širom sveta

U uzbudljivoj i zabavnoj priči Smiri se, Đole! upoznaćete najboljeg i najvernijeg psa u gradu. Osim što će vas očarati živopisnim ilustracijama i sjajnim rimovanim tekstom, ova knjižica će vam otkriti šta je to vernost. Nestašluci, naravno, neće izostati!

Junak ove priče je Đole, dobar i uzoran pas koji obožava svoju vlasnicu Ivu. Čuva njen dom, ujutru joj donosi papuče, briše šape o prostirku i održava kuću urednom. Iva misli da je on savršen ljubimac i Đole je ponosan što mu može verovati.

Ali kada u njihov dom stigne nestašni papagaj Paja, Đole će se naći u velikoj nevolji. Kada ostanu sami kod kuće, Paja odlučuje da napravi ludu žurku i poziva stare prijatelje na druženje. Stižu lav, nosorog, gorila, gnu, pingvini i još mnogo životinja i svi su željni zabave. Đoletu se ta ideja ne dopada i on je veoma zabrinut. Iako se trudi da sve drži pod kontrolom, njegov savršeni svet okreće se naglavačke.

Šta ako Iva sazna? Hoće li se razočarati u njega?

Predivno ilustrovana knjiga autorki dečjih slikovnica Lili Mari i Ane Černišove Smiri se, Đole! dostupna je na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.