Pretraži sajt

Nove knjige iz edicije „Pametni prozorčići“: „Svemir“ i „Ljudsko telo“ u prodaji

20.
7.
2022.

Otkrijte fantastične tajne planeta i ljudskog tela!

Uz nove edukativne knjige za najmlađe Svemir i Ljudsko telo iz Vulkančićeve edicije Pametni prozorčići mališani će upoznati i lakše razumeti svet oko sebe. Knjige su bogate jednostavnim i toplim ilustracijama koje će, uz mnoštvo zanimljivih činjenica skrivenih iza više od 50 prozorčića, usvajanje novih znanja pretvoriti u pravu zabavu.

Knjiga Pametni prozorčići: Svemir nudi mališanima mogućnost da nauče sve o svemiru na interaktivan način. Kako je nastao Mesec? Ima li života na Marsu? Kako izgleda život u svemirskoj stanici? Šta bi se desilo kada bismo se previše približili crnoj rupi?

Kako bi otkrili zanimljive informacije, mališani treba da otvore prozorčiće, ispod kojih će ih čekati mnogo novih saznanja – fantastične tajne svemira i zanimljive činjenice o planetama i ostalim nebeskim telima.

Edukativna knjiga Pametni prozorčići: Ljudsko telo namenjena je svim radoznalim mališanima koji otkrivaju svet kroz igru i zabavu. Zašto je krv crvena? Zašto imamo dva uha? Kako radi mozak?

U ovoj zanimljivoj knjizi otkriće fantastične tajne ljudskog tela i pregršt informacija o organima, čulima i anatomiji čoveka uopšte.

Knjige za prave avanturiste Pametni prozorčići: Svemir i Pametni prozorčići: Ljudsko telo potražite na sajtu vulkancic.rs ili u omiljenoj knjižari Vulkan.