Pretraži sajt

„Svet pun priča o životinjama“ i „Svet pun priča za laku noć“ u prodaji

19.
7.
2022.

Najlepše narodne priče i legende iz različitih krajeva sveta

Raskošno ilustrovane riznice vanvremenskih priča za čitanje pred spavanje Svet pun priča o životinjama i Svet pun priča za laku noć oduševiće i malene avanturiste i velike sanjalice. Knjige pune mudrosti i neobičnih junaka predivan su poklon za sve male ljubitelje priča.

Svet pun priča o životinjama donosi najlepše priče iz različitih krajeva sveta. U knjigu su utkane neke od najpoznatijih narodnih priča i legendi sa svih kontinenata. Mališani sada imaju priliku da putuju oko sveta kroz 50 priča za čitanje pred spavanje.

Uplovite u najlepše snove sa vašim mališanima uz vanvremenske priče o životinjama i velikim i malim stvorenjima. Ova bogato ilustrovana riznica objedinjuje neke od najpoznatijih narodnih priča kao što su Slavuj, Anansi i piton, Tri jarca tvrdoglavca, Ružno Pače...

Zavirite u čarobni svet novih omiljenih junaka i pridružite im se u divnim avanturama!

Knjiga Svet pun priča za laku noć idealna je za čitanje pred spavanje. U ovoj predivnoj riznici pronaći ćete neke od dobro poznatih poučnih narodnih priča: Carevo novo odelo, Kako je pala noć, U cara Trojana kozje uši, Kako se mudrost raširila svetom, Kralj miševa i mnoge druge.

Obiđite svet sa vašim mališanima, obogatite im maštu i zajedno uživajte u čitanju najlepših priča za laku noć.

Svet pun priča o životinjama i Svet pun priča za laku noć, koje će oplemeniti detinjstvo svakog deteta, potražite na sajtu vulkancic.rs ili u omiljenoj knjižari Vulkan.