Pretraži sajt
%
×
100 NASLOVA NA 50% POPUSTA
dana sati minuta sekundi

„Velika knjiga o sportu“ za male rekreativce i buduće šampione u prodaji

7.
6.
2022.

Pregršt fascinantnih činjenica o istoriji sporta

Zaljubljenici u sport, otkrijte zanimljive činjenice o najpoznatijim sportovima i sportskim manifestacijama, njihovom nastanku i pravilima i tehnikama grupnih i individualnih sportova! Velika knjiga o sportu je atlas posvećen najpopularnijim sportovima na svetu i najvećim šampionima svih vremena.

U ovoj edukativnoj knjizi čeka vas mnoštvo zanimljivosti o različitim sportistima i sportskim događajima. Pored fubala, košarke i tenisa, pronaći ćete informacije i o odbojci, Formuli 1, skijanju, biciklizmu, džudou, plivanju. Upoznaćete najveće šampione svih vremena i njihove neverovatne uspehe – od uigranih fudbalera, preko veštih ragbista, sve do razgibanih gimnastičara.

Šta stoji iza vrhunskih sportskih dostignuća? Čemu profesionalni sportisti pripisuju zasluge za dobre rezultate? Zašto je važno poštovati principe etike na sportskom terenu? Priče o nastanku i razvitku sporta odvešće vas na poprište ljudskih pobeda i otkriti vam kako se postaje šampion. Knjiga obiluje i živopisnim ilustracijama koje obogaćuju tekst i koje će učiniti da još više uživate u čitanju.

Zašto je važno baviti se sportom i ostati u dobroj formi, saznajte u Velikoj knjizi o sportu, koja je dostupna na sajtu vulkancic.rs i u vašoj omiljenoj knjižari Vulkan.