Pretraži sajt

Nova avantura na pomolu: „Čarli se pretvara u t. reksa“ uskoro u prodaji

13.
4.
2022.

Uzbudljiva priča o dečaku sa neobičnim moćima

Sećate li se Čarlija Makgafina, dečaka koji ima moć da se pretvara u životinje kada mu je neprijatno? Čarli sada ima nove probleme. Da li će naučiti da ovlada negativnim emocijama ili će sve poći naopako? Stiže nam drugi deo otkačenog serijala o neobičnom dečaku – Čarli se pretvara u t. reksa!

Taman kad pomisli da je naučio da kontroliše svoju nesvakidašnju moć, Čarli upada u nove nevolje. Ne samo da se i dalje pretvara u različite životinje, kao što su: polarni medved, tvor, pa čak i zlatna ribica... već će njegova porodica možda uskoro morati da se preseli. I to kod tetke Brende i njenih sedamnaest mačaka! A tu je i nesnosni dečak Dilan, koji Čarliju zagorčava školske dane.

Nova avantura je na pomolu, jer Čarlija obuzima nova nelagodnost!

Hoće li Čarli naučiti da kontroliše svoju šašavu moć jednom zasvagda? Srećom, uz podršku prijatelja, sve prepreke je lakše savladati. A mi ćemo vam otkriti još nešto. Među Čarlijevim drugarima je i Flora, devojčica u koju je zaljubljen.

Ako ste zavoleli Legendu o Kevinu, Hotel Flamingo, Isidoru Mun i njenu nestašnu rođaku Mirabel, duhovite dosetke i zabavne crno-bele ilustracije u knjizi Čarli se pretvara u t. reksa će vas oduševiti. Upoznajte jedinstvenog Čarlija Makgafina! Knjiga će uskoro biti dostupna na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.