Pretraži sajt

Prva čitalačka avantura uz nove Vulkančić knjige

28.
3.
2022.

Obogatite biblioteku vaših mališana!

Za roditelje čiji mališani uče prve reči i tek se upoznaju sa svetom koji ih okružuje Vulkančić ima sjajne preporuke. Na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan pronaći ćete pregršt slikovnica, rečnika, knjižica sa mekim teksturama i magnetima, koje će kod dece podstaći radoznalost i kreativnost, obogatiti im rečnik, i to kroz igru i zabavu.

Uz slikovnice sa divnim ilustracijama Igrom do znanja: Učimo prve reči i Igrom do znanja: Učimo boje deca će naučiti imena životinja koje žive na selu, u šumi ili na moru; otkrivaće nazive igračaka, voća, povrća i mnogih drugih pojmova; upoznaće se sa bojama i prvim rečima.

Razigrani stanovnici farme su spremni za druženje! Uz knjigu Na farmi: Edukativni set sa magnetima mališani će kroz igru i zabavu naučiti oblike, vežbati motoričke veštine i izraziti kreativnost. Knjiga sadrži bojanku, mnoštvo magneta i kartice na koje ih je potrebno postaviti.

Bebin mali rečnik: Životinje i Bebin mali rečnik: Prve reči skrivaju čudesni svet oko nas. Ove knjižice, idealne za malene ruke, sadrže mnoštvo interesantnih ilustracija koje će najmlađima pomoći da nauče nazive životinja i boja; oblika, igračaka, hrane i još mnogo toga.

S edicijom Moja velika mekana knjiga: Životinje, Moja velika mekana knjiga: Prve reči i Moja velika mekana knjiga: Brojevi mališani će zakoračiti u svet životinja, upoznati one iz šume i savane, ali i kućne ljubimce i mnoštvo različitih pojmova i boja, a učenje brojeva je jednostavno i zabavno.

Deca će uživati u druženju sa knjigama Upoznajte dodirom: Divlje životinje i Upoznajte dodirom: Domaće životinje, koje na svojim stranicama sadrže različite teksture za istraživanje. Sada imaju priliku da pomaze žirafu, slona, tigra, prase, zeku, ždrebe, i tako vežbaju prepoznavanje pojmova.

Kada se knjige jednom zavole, obično ta ljubav traje ceo život, zato obradujte svoje mališane ovim veselo ilustrovanim knjigama. Potražite ih na sajtu vulkancic.rs ili u omiljenoj knjižari Vulkan.