Pretraži sajt
%
×
100 NASLOVA NA 50% POPUSTA
dana sati minuta sekundi

„Tragovima t. reksa“ Džeronima Stiltona u prodaji

18.
3.
2022.

Nova duhovita avantura najpoznatijeg miša na svetu

Otkrijte misteriju neuništivih dinosaura sa omiljenim junakom! Uzbudljiva pustolovina na supertajnom ostrvu Tragovima t. reksa konačno je dostupna na sajtu vulkancic.rs i u svim knjižarama Vulkan. Spremite se: Ostrvo dinosaura vas čeka, prepuno neverovatnih tajni i avantura od kojih zastaje dah!

Džeronimo Stilton, urednik Mišjih novosti, najpoznatijih novina na Ostrvu miševa, našao se u nedođiji u Pacovskom okeanu, među fosilima i hiljadugodišnjim stenama, i uhvatio se ukoštac sa tajnim zadatkom, njušku u njušku sa preslatkim (i za sve pare nestašnim) mladunčetom tiranosaura.

Knjige italijanske spisateljice Elizabete Dami o avanturama čuvenog miša, u kojima ga prate sestra Tea, rođak Trapola i sestrić Bendžamin, prevedene su na više od 35 jezika i prodate u 175 miliona primeraka širom sveta.

Serijal knjiga o Džeronimu Stiltonu u izdanju Vulkančića donosi niz naslova do sada neobjavljenih na srpskom jeziku. Najmlađi čitaoci će uz omiljene junake i nezaboravne dogodovštine otkrivati svet oko sebe i saznati više o istoriji, dinosaurima, umetnosti...

Saznajte kako se završio Stiltonov novi poduhvat! Knjigu Tragovima t. reksa iz serijala Ostrvo dinosaura potražite na sajtu vulkancic.rs ili u najbližoj knjižari Vulkan.