Pretraži sajt

Zbirka znanja i novih otkrića „Moja velika ilustrovana enciklopedija“

27.
1.
2022.

Istražuj i upoznaj svet!

 

Poučna i zabavna, Moja velika ilustrovana enciklopedija sadrži pregršt korisnih i zanimljivih podataka o našoj planeti, životinjama sa kojima je delimo i prirodi koja nas okružuje. Namenjena je malim radoznalim umovima koji počinju da istražuju i upoznaju svet oko sebe.

 

Ova sveobuhvatna enciklopedija će ih zainteresovati i za druge teme: vozila, svemirske letelice, ljudsko telo, muzičke instrumente, insekte, biljke, istoriju, modu, hranu i još mnogo toga.

 

Osim naučnih istina, u ovoj edukativnoj knjizi pronaći će više od 1.000 ilustracija, koje će probuditi njihovu znatiželju i pokazati im koliko učenje može da bude zanimljivo.

 

Enciklopedija će podstaći male istraživače na razmišljanje, i svakako zabaviti one malo starije, jer će ih podsetiti na stvari koje su s vremenom zaboravili. Aktivirajte um, promišljajte i postavljajte pitanja!

 

Zaronite u more znanja i pronađite odgovore u knjizi kojoj ćete se uvek vraćati! Moja velika ilustrovana enciklopedija dostupna je na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.