Pretraži sajt

Vulkančićeva praznična čarolija počinje najlepšim knjigama

24.
12.
2021.

 

Vreme je za praznične avanture!

 

Vulkančić je za najveće obožavaoce predstojećih praznika spremio najlepše novogodišnje i praznične naslove. Deda Mraz, vilenjaci, šarene jelke, pokloni, irvasi i drugi novogodišnji drugari glavni su junaci novih priča koje vam donosimo.

Vilenjak Steva poklone sprema je čaroban naslov u čijoj će novogodišnjoj, toploj priči i ilustracijama uživati svi mališani! Vilenjak Steva je veoma uzbuđen i užurbano sprema igračke za veliku novogodišnju noć. Svako dete na svetu treba da bude srećno i dobije svoj poklon od Deda Mraza. Ali... Steva nikad nije napustio Severni pol i video decu za koju pravi igračke. Da li ona uopšte postoje?

Pridružite se Stevi i ukrcajte se na sanke koje će vas odvesti pravo u uzbudljivu prazničnu avanturu. Dok sve oko vas svetluca i treperi, naučićete da se magija prijateljstva može pojaviti na najrazličitijim mestima.

Božićna priča čuvenog engleskog pisca Čarlsa Dikensa je biser svetske književnosti za decu.

Božićna priča osvaja srca čitalaca širom sveta, još od prvog objavljivanja 1843. godine. Ovaj roman donosi priču o direktoru Londonske banke, samotnjaku Skrudžu, i ideju o pokajanju, promeni i spasenju. Uoči Božića, Skrudžu dolazi nećak, da traži slobodan dan za veliki praznik, što će mu on odobriti, ali pod uslovom da mu taj dan ne bude plaćen. Nedugo zatim, Skrudžu duh prijatelja najavljuje posetu duhova uz čiju pomoć će moći da vidi budućnost. Šta će ovaj sebičnjak videti u njoj? Može li hladan i škrti osobenjak postati dobroćudan i velikodušan prema porodici i okolini?

Vulkančić je za najmlađe čitaoce spremio posebno, novogodišnje izdanje iz edicije Moja mala zvučna knjigaZvončići, zvončići. Knjiga će obradovati mališane tekstom i melodijom čuvene dečje novogodišnje pesmice. Uz tople ilustracije, praznična čarolija biće potpuna, a iščekivanje Deda Mraza nikad nije bilo zabavnije! Pritisni dugme i uživaj u melodiji!

Naše novogodišnje priče možete pronaći na sajtu vulkancic.rs i u najbližoj knjižari Vulkan. Uskočite u novogodišnje sanke i uplovimo zajedno u prazničnu avanturu!