Pretraži sajt
%
×
AKCIJA 1 KNJIGA - 20%, 2 KNJIGE - 30%, 3 KNJIGE - 30%
dana sati minuta sekundi

Roman prepun ljubavi i umetničke inspiracije „Poljupci i kroasani“ uskoro u prodaji

22.
5.
2024.

Inspirativna priča o ambiciji, rivalstvu i snazi ljudske duše

Romanom Poljupci i kroasani francuska spisateljica An-Sofi Žuano obraća se svim srcima željnim lutanja, plesanja pod mesečinom i šetnji ulicama Pariza. Ovo je priča o mladoj umetnici koja dolazi u francusku prestonicu kako bi ostvarila svoje snove i postala poznata balerina. Grad svetlosti će postati njen dom, a svaki kutak grada će postati deo njene priče. I dok bude otkrivala čaroliju veličanstvenog Pariza, suočiće se sa mnogim izazovima i preprekama na svom putu ka uspehu.

Mija Dženrou je oduvek znala da joj je suđeno da postane profesionalna balerina. Zapravo, to joj je u krvi – prema porodičnoj legendi, njena pra-pra-pra-prabaka nekada je igrala u Pariskoj operi i lično ju je naslikao Dega. Njeni roditelji tvrde da je to samo puka fantazija, ali za Miju je to mnogo više od toga. To je njena sudbina.

Mija planira da provede čarobno leto u Parizu jureći svoj san, ali kada u pirueti sleti u Pariz, vrlo brzo shvata da će sve možda biti komplikovanije nego što se nadala. Za početak, tu je njena rivalka Odri, koja ne preza ni od čega da je nadmaši. Tu je i njen instruktor baleta, čiji će je nemoguće visoki standardi dovesti do tačke pucanja. A onda, tu je i Luj. Opasno šarmantni Luj. Željan je da povede Miju u obilazak svog grada – a Mija je i više nego srećna što može da skoči na njegovu vespu i stavi ruke oko njega dok prolaze pored blistavih svetala Ajfelovog tornja.

Mijino leto trebalo je da bude posvećeno baletu – ali Pariz s razlogom zovu Grad ljubavi.

Da li će morati da izabere između ljubavi i profesionalnih ambicija? Upravo u tim trenucima ona će otkrivati svoju unutrašnju snagu i hrabrost.

Na kraju, njena priča će biti snažna inspiracija za sve koji sanjaju da koračaju hrabro ka ostvarenju svojih snova, ne odustajući ni u najtežim trenucima.

Sladak poput makaron kolačića iz poslastičarnice, romantični roman o balerini iz Amerike i šarmantnom Parižaninu savršen je za ljubitelje serije Emili u Parizu.

An-Sofi Žuano je poznata kao autorka romana i kratkih priča, u kojima uglavnom piše o ljubavi, identitetu i odrastanju, prenoseći snažne emocije često kroz prizmu mladih likova. Njena dela pronalaze publiku širom sveta, a njen stil pisanja često osvaja srca čitalaca svojom emotivnom snagom i dubinom.

Roman o ljubavi, ambiciji i traganju za srećom Poljupci i kroasani uskoro će biti dostupan na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.