Pretraži sajt
%
×
30% POPUSTA NA ODABRANE KLASIKE
dana sati minuta sekundi

Bestseler i BookTok hit „Kućna pomoćnica“ Fride Makfaden uskoro u prodaji

10.
5.
2024.

Dobitnik ITW nagrade za najbolji triler 2023. godine

Vulkan izdavaštvo priprema BookTok hit i bestseler Njujork tajmsa, Ju-Es-Ej tudeja i Volstrit žurnalaKućna pomoćnica Fride Makfaden.

U glavnoj ulozi je kućna pomoćnica koja je spremna na mnogo toga, a za to će tek saznati porodica Vinčester... Ali njihove tajne su daleko opasnije od njenih...

Njoj je to poslednja prilika da počne iznova – svaki dan čisti prelepu kuću Vinčesterovih od poda do plafona, dovodi njihovu ćerku iz škole i kuva ukusan obrok za celu porodicu pre nego što ode da jede sama u svojoj maloj sobi na poslednjem spratu.

Pokušava da ignoriše kako Nina pravi nered samo da bi je gledala kako ga čisti, kako priča čudne laži o sopstvenoj ćerki i kako njen muž Endru izgleda svakim danom sve više slomljen. Dok gleda u Endruove lepe smeđe oči, tako pune bola, teško je ne zamisliti kako bi bilo živeti Ninin život – garderoba, fensi auto, savršen muž.

Samo jednom isprobava jednu od Nininih netaknutih haljina. Ali Nina ubrzo saznaje... I dok shvati da se vrata njene spavaće sobe u potkrovlju zaključavaju samo spolja, već je prekasno.

Ali oni ne znaju ko je ona zaista i ne znaju za šta je sposobna...

„Dopašće vam se stalni zapleti. Mali nagoveštaji na koje budete nailazili teraće vas da nagađate, i uvek ćete biti na ivici dok pokušavate da sve spojite. Osećaćete se kao da rešavate zagonetku dok na kraju sve ne dođe na svoje mesto.“ – Yale Daily News

Autorka bestselera Frida Makfaden je lekar, specijalizovana za povrede mozga. Napisala je nekoliko psiholoških trilera i medicinsko-humorističkih bestselera. Dobitnica je Međunarodne nagrade pisaca trilera, a njeni romani prevedeni su na više od 30 jezika.

Ukoliko su vam se dopale knjige Pole Hokins ili Adrijana Makintija, roman Fride Makfaden je pravi izbor za vas.

Triler Kućna pomoćnica uskoro će biti dostupan na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.